Schrijf je in voor onze online cursus ‘Zoals in het Paradijs’

door Kerk & Dier

Onze online cursus Zoals in het Paradijs start op 21 september 2020.

Geloof jij in God?
Is de Bijbel het belangrijkste boek voor jou?
Voel je ook dat je eigenlijk iets meer zou moeten doen voor de schepping?
Maar heb je totaal geen idee hoe?

We willen je graag helpen. Online.
Tien weken lang. In een heel nieuwe cursus: ‘Zoals in het Paradijs’. Inspirerend, verdiepend én enorm waardevol.

Omdat we, met de Bijbel als leidraad, gaan ontdekken hoe God het leven oorspronkelijk bedoeld heeft.

En we gaan samen kijken wat werkt voor jou om meer met de schepping te leven.

Het is tijd om deze stap te maken. Juist nu.

Dit krijg je van ons:
– Tien inspirerende video-lessen in onze online cursusomgeving
– Een digitaal werkboek
– Veel Bijbelse verdieping
– Antwoord op al je vragen
– Veel voorbeelden en inspiratie
– Waardevolle opdrachten die duidelijk maken wat voor jou nu haalbaar is en waar je naar toe wilt om beter voor de schepping te zorgen
– Eén coaching gesprek met persoonlijk advies
– Een persoonlijk voedingsschema

De 10 thema’s van de cursus kan je hier bekijken.
Je kunt de cursus in je eigen tempo doorlopen.

We starten op 21 september.
Doe je mee?

Jouw bijdrage
Voor de cursus vragen we een eenmalige bijdrage van € 29,95 (minder dan € 3,- per les). Met die bijdrage steun je het werk van Kerk & Dier. En omdat we een ANBI zijn, kun je het bedrag ook nog aftrekken in je aangifte inkomstenbelasting.

Docent
De cursus wordt gegeven door mw. Marloes van de Goor, voorzitter van Kerk & Dier en directeur van het Internationaal Instituut voor Dierethiek.

Inschrijving
Je kunt je hieronder direct aanmelden voor de cursus. Na inschrijving, ontvang je van ons een bevestiging en een link om via iDeal of bankoverschrijving het bedrag over te maken.

Door je in te schrijven, verklaar je dat je wilt deelnemen aan deze cursus en akkoord gaat met een persoonlijke bijdrage van 29,95 euro die je voor aanvang van de cursus dient over te maken. Je ontvangt hiervoor een link op het opgegeven e-mailadres. Je gegevens worden uiterst vertrouwelijk behandeld en nooit gedeeld met derden.

Met je bijdrage steun je het werk van Kerk & Dier.
Kerk & Dier is onderdeel van Stichting Ignea en geregistreerd als ANBI (RSIN: 852996330).