Online cursus: Zoals in het Paradijs

Geloof jij in God?
Is de Bijbel het belangrijkste boek voor jou?
Voel je ook dat je eigenlijk iets meer zou moeten doen voor de schepping?
Maar heb je totaal geen idee hoe?

We willen je graag helpen. Online.
Tien weken lang. In een heel nieuwe cursus: ‘Zoals in het Paradijs’. Inspirerend, verdiepend én enorm waardevol.

Omdat we, met de Bijbel als leidraad, gaan ontdekken hoe God het leven oorspronkelijk bedoeld heeft.

En we gaan samen kijken wat werkt voor jou om meer met de schepping te leven.

Het is tijd om deze stap te maken. Juist nu.

Dit krijg je van ons:
– 10 inspirerende lessen
– Een digitaal werkboek
– Veel Bijbelse verdieping
– Veel voorbeelden en inspiratie
– Waardevolle opdrachten die duidelijk maken wat voor jou nu haalbaar is en waar je naartoe wilt om beter voor de schepping te zorgen
– Eén coaching gesprek met persoonlijk advies
– Een persoonlijk voedingsschema

De 10 thema’s van de cursus kan je hier bekijken.
Je kunt de cursus in je eigen tempo doorlopen.

Doe je mee?
Voor de cursus vragen we een eenmalige bijdrage van € 29,95 (minder dan € 3,- per les). Met die bijdrage steun je het werk van Kerk & Dier.

Docent
De cursus wordt gegeven door mw. Marloes van de Goor, voorzitter van Kerk & Dier en directeur van het Internationaal Instituut voor Dierethiek.

Inschrijving
Je kunt je hieronder direct aanmelden voor de cursus. Na inschrijving, ontvang je van ons binnen 48 uur een bevestiging en een link om via iDeal of bankoverschrijving het bedrag over te maken.

Door je in te schrijven, verklaar je dat je wilt deelnemen aan deze cursus en akkoord gaat met een persoonlijke bijdrage van 29,95 euro die je voor aanvang van de cursus dient over te maken. Je ontvangt hiervoor een link op het opgegeven e-mailadres. Je gegevens worden uiterst vertrouwelijk behandeld en nooit gedeeld met derden.

Met je bijdrage steun je het werk van Kerk & Dier.
Kerk & Dier is onderdeel van Stichting Ignea en geregistreerd als ANBI (RSIN: 852996330).