Wat is het verschil tussen een vegetariër en een veganist? En wat eten ze?

door Kerk & Dier

Een vegetariër eet geen producten van gedode dieren. Dus een vegetariër eet geen vlees, geen vis en ook geen producten zoals gelatine (gemaakt van huid of beenderen) en kaas (gemaakt van stremsel afkomstig uit de lebmaag van een kalf). Een vegetariër eet wel zuivel en eieren en maakt soms gebruik van dierlijke producten zoals leer en wol.

Een veganist eet én gebruikt geen producten met een dierlijke oorsprong. Een veganist eet dus geen vlees, geen vis, geen zuivel en ook geen dierlijke producten zoals eieren en honing. Ook worden geen dierlijke producten zoals leer, wol en vogelveren gebruikt.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X